Centrul Vechi

 

Centrul Vechi este cea mai atractiva zona a Bucurestiului din punct de vedere turistic. Aici gasesti o multime de localuri, cafenele, restaurante, cluburi, baruri, berarii si ceainarii. Pe timp de vara, centrul vechi este animat de numeroase terase, dar si de evenimente. Zona Lipscani este locul unde te poti bucura cel mai bine de vacanta, intr-un amestec de arhitectura veche si servicii moderne.

Atat pentru bucuresteni, cat si pentru turisti, Centrul Vechi este si o zona de intalnire. Datorita numarului mare de restaurante, baruri si cafenele este spatiul perfect pentru petrecerea timpului liber, dar si pentru intalnirile de afaceri. Mai mult decat atat, este potrivit pentru oricine, pentru ca aici poti gasi nu numai locuri dedicate celor tineri, ci si unele dintre cele mai selecte si mai elegante restaurante si lounge-uri.  Pub-urile si cluburile completeaza harta aglomerata a locurilor din zona Centrului Vechi. Astfel, de dimineata pana noaptea tarziu ai o multime de variante spre care sa te indrepti si care nu te vor lasa nicio clipa sa te plictisesti!

Alege sa bei o cafea savuroasa intr-una dintre cafenele dis de dimineata, condimenteaza-ti ziua cu un pranz complet la unul dintre faimoasele restaurante si incheie intregul tur cu o cina usoara, urmata de o petrecere intr-unul dintre cluburile de renume. Toate acestea numai in Centrul Vechi al Bucurestiului! Intre timp, poti arunca un ochi si spre arhitectura veche, care te va impresiona cu siguranta si-ti va trezi imaginatia unor vremuri burgheze de mult apuse ale frumoasei capitale.

Rezerva o camera la Novotel Bucuresti si fa o plimbare in Centrul Vechi!

 
Centrul Vechi Centrul Vechi

< Inapoi la Atractii Turistice
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.