Cluburi

 

Viata de noapte din Bucuresti este una deosebit de antrenanta, pentru ca ai la dispozitie o multime de locatii pentru distractie! Te poti relaxa dupa o zi lunga sau poti dansa in fiecare seara de weekend pana dimineata, la un pahar si un dans alaturi de partenerii tai de afaceri sau alaturi de prieteni de fiecare data.

Distractia pe timpul noptii este foarte importanta, atat in calatoriile de afaceri, cat si in vacante. Numai astfel vei putea cunoaste si o alta fata a capitalei, cea in care orasul se trezeste la viata pentru petrecere, dans si voie buna. 

Centrul Vechi, aflat in apropiere de Novotel Bucuresti, este locul in care vei descoperi o multime de cluburi in care iti poti petrece cu stil serile de weekend. In plus, in apropiere de Novotel Bucuresti ai acces imediat la baruri, puburi si cluburi in care sa te distrezi si sa te bucuri de muzica, dans, distractie si voie buna, pentru toate gusturile, cum ar fi Biutiful by Fratelli, Bartini, The Vintage pub, The Vault club, Bordello's, Freddo bar & lounge si asa mai departe. 

Rezerva o camera la Novotel Bucuresti si bucura-te de viata de noapte a capitalei!

 
Cluburi Cluburi

< Inapoi la Atractii Turistice
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.