Muzeul National de Arta Contemporana

 

Muzeul National de Arta Contemporana este gazduit de Palatul Parlamentului inca din 2004. Astfel, ai si mai multe motive sa te indrepti spre acesta, pentru ca se afla intr-una dintre cele mai reprezentative constructii ale tarii noastre, care este de asemenea disponibila pentru vizitare.

Activitatea muzeului este una extrem de complexa, bazandu-se pe aducerea a cat mai multe expozitii temporare noi, dar si pe promovarea de proiecte cultural-artistice cat se poate de variate. Proiectele institutiei sau ale partenerilor acesteia isi gasesc locul in spatiile Palatului Parlamentului, dar si in alte locatii speciale ale muzeului cum este, de exemplu, Kaliendru Medialab, aflat pe str. Dr. Sion, nr. 2-4, un spatiu experimental de exceptie dedicat formelor ultra-moderne de realizare artistica.

Evenimentele organizate de Muzeul National de Arta Contemporana au scopul de a promova artistii si creatiile lor, dar si de a inaugura diverse proiecte si expozitii noi ale muzeului. Fiecare eveniment este unic in felul sau si marcheaza o noua etapa de dezvoltare in creatia artistica a epocii moderne in care traim.

Muzeul National de Arta Contemporana este deschis pentru vizitare de miercuri pana duminica, in intervalul orar 10:00-18:00. In acelasi interval accesul este liber si la Cafeneaua MNAC, la Libraria Jumatatea Plina, la Anexa MNAC si la Sala Dalles. Mai multe detalii despre program aici.

Rezerva o camera la Novotel Bucuresti si descopera colectiile Muzeului National de Arta Contemporana!

 


< Inapoi la Atractii Turistice
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.