Shopping

 

O plimbare prin Bucuresti nu ar fi completa fara o sesiune de shopping! In apropiere de Novotel Bucuresti, te poti bucura de o multime de locatii pentru cumparaturi de orice fel. Indiferent ca ai nevoie de o noua tinuta, de obiecte de uz zilnic sau de cadouri pentru cei dragi, ai la dispozitie o multime de magazine si centre comerciale specializate si cu produse pentru toate gusturile. 

Centrele comerciale sunt cele spre care trebuie sa te indrepti pentru a avea toate produsele necesare tie intr-un singur loc. Fie ca este vorba de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, despre produse pentru casa, pentru copii, electrocasnice sau alte bunuri, le poti achizitiona pe toate din marile centre comerciale. Mai mult decat atat, tot aici gasesti si diverse modalitati de petrecere a timpului liber, cum ar fi cinematografele, salile de jocuri, patinoarele, zidurile de escalada si asa mai departe. 

Novotel Bucuresti este situat in centrul orasului, astfel ca vei putea face cumparaturi oriunde doresti. In apropiere iti recomandam Unirea Shopping Center, Bucuresti Mall sau centrele mai mari, cum ar fi AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City sau Plaza Romania. 

Rezerva o camera la Novotel Bucuresti si da startul cumparaturilor!

 
Shopping Shopping

< Inapoi la Atractii Turistice
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.