Teatrul National Bucuresti

 

Teatrul National Bucuresti este o institutie de cultura pe care trebuie sa o vizitezi pentru spectacolele de exceptie pe care le pun in scena. Cu o trupa impresionanta de actori (Claudiu Bleont, Maria Buza, Magda Catone, Eugen Cristea, Mihai Calin, Medeea Marinescu, Maia Morgenstern, Razvan Oprea, Dragos Stamate etc.), TNB este una dintre cele mai bune piese de teatru si pentru a-i vedea pe cei mai talentati actori romani in piese din repertoriul national, dar si din cel international. In afara de piese de teatru, TNB pune in scena si diverse alte evenimente si conferinte de factura culturala (Conferintele Teatrului National, expozitii de fotografie, seri de dans etc.).

Poti alege sa participi la una dintre piesele de teatru puse in scena de Teatrul National Bucuresti sau poti opta pentru vizitarea cladirii in care se afla si un muzeu. Muzeul TNB este dedicat istoriei teatrului romanesc si include obiecte de recuzita celebre, picturi, sculpturi si alte obiecte personale ale marilor artisti care au urcat pe scena TNB la un moment dat. Muzeul este deschis de luni pana vineri intre orele 09:30 si 14:30, iar intrarea este libera.

Cladirea Teatrului National este in prezent intr-un proces de modernizare si de extindere. Fatada cladirii vechi a fost reprodusa cu fidelitate pentru intrarea Hotelului Novotel Bucuresti.

Teatrul National Bucuresti dispune de trei sali de spectacole: Sala Mare, Sala Mica si Sala Media. Pentru a lua parte la unul dintre spectacolele TNB poti apela la Agentia de bilete a teatrului situata pe Bd. Nicolae Titulescu, nr. 2, Sector 1, lunea in intervalul orar 10.00-16.00 si de marti pana duminica in intervalul
10:00-19:00. Biletele pentru spectacolele care urmeaza sa aiba loc sunt disponibile cu doua saptamani inainte. Mai multe detalii despre program aici.

Rezerva o camera la Novotel Bucuresti si bucura-te de o piesa de teatru la Teatrul National Bucuresti!

 
Teatrul National Bucuresti Teatrul National Bucuresti

< Inapoi la Atractii Turistice
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.