Parcare

 

Capitala Romaniei, Bucuresti, este de asemenea si cel mai aglomerat oras al tarii. Situatia traficului, dar si a locurilor de parcarea este una precara, astfel ca notorietatea sistemului de transport este una bine cunoscuta la nivelul intregii tari. Ar fi cu siguranta pacat sa iti periclitezi vacanta sau afacerile din cauza unor astfel de motive. Novotel**** Bucuresti vine in intampinarea nevoilor tale din acest punct de vedere.

Daca ai ales orasul Bucuresti ca destinatie de vacanta pentru tine, pentru prietenii tai si pentru familia ta, ai posibilitatea de a accesa capitala cu autovehiculul personal. Indiferent ca vei dori ulterior sa strabati orasul la pas sau sa folosesti masina personala numai pentru anumite momente, ai la dispozitie un loc de parcare special pentru tine. Asadar, masina ta va fi in siguranta pe toata perioada sejurului si te vei putea intoarce linistit acasa la bordul masinii personale.

Daca trebuie sa participi la un eveniment de afaceri in Bucuresti, autovehiculul personal poate fi mijlocul tau de acces, insa mai departe vei avea poate nevoie de un autovehicul inchiriat sau nu vei avea nevoie deloc sa folosesti un mijloc de transport. In acest caz, atat masina personala, cat si cea inchiriata, daca este cazul, isi vor gasi locul in parcarea Novotel**** Bucuresti.

Parcarea hotelului Novotel**** este o parcare privata, interioara, cu o capacitate de 140 de locuri. Spatiul amenajat este iluminat corespunzator si pazit, oferind standarde inalte de siguranta. Indiferent ca optezi pentru masina personala sau pentru o masina inchiriata, pe timpul sederii tale in Bucuresti, parcarea Novotel**** Bucuresti este locul in care poti lasa autovehiculul in siguranta si care iti ofera acces rapid din si inspre hotel. 

Tarifele de parcare pot fi gasite pe pagina de oferte speciale.

 
Pentru rezervari si detalii te rugam sa ne contactezi la: E-mail
h5558-sl@accor.com

Telefon
(+40)21/3088512

...sau ne poti trimite o cerere de oferta completand formularul de mai jos:

 
 
 
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.