Restaurant

 

Winestone Victoriei 37 combina un meniu agreabil si accesibil, de inspiratie regionala, cu o selectie creativa de vinuri romanesti si internationale rar intalnite in meniurile bucurestene, intr-un decor urban, dinamic si sofisticat. Winestone imbina placut atmosfera, accesibilitatea si calitatea, pentru a le propune oaspetilor o experienta culinara contemporana si relaxata.

Designul restaurantului este gandit pentru a acompania si a se potrivi in situatii si stari de spirit diverse: exista o masa comuna, dar si canapele si scaune inalte – o diversitate de elemente imbinate inspirat, pentru a crea o succesiune de spatii expuse si de coltisoare intime, in care sa savurati pe indelete mancarea, vinul, compania. Lemnul masiv si piatra naturala contribuie la atmosfera care reuseste sa fie dinamica si vibranta, fara a fi obositoare. Restaurantul are un aer placut cosmopolit, reunind in egala masura oaspeti ai hotelului si clienti locali, datorita accesului facil din Calea Victoriei.

Vinul este, desigur, un factor omniprezent. Dominand vizual spatiul, zona de vinuri se abate de la alegerile obisnuite, spre surprinderea si incantarea oaspetilor. Aducem vinuri de la crame ambitioase, cu oenologi talentati care reinventeaza vinul romanesc, precum si de la crame internationale renumite, care au trecut testul timpului si al modelor.
Vinuri deosebite, vinuri creative, vinuri pe care nu le vei intalni in locuri banale. Vinuri care spun o poveste.

Iar povestea este si mai savuroasa alaturi de un meniu cu influente de sezon, bazat pe ingrediente autentice. Chiar de la inceput, cosul de paine va va incanta cerul gurii: rezultatul unui proces de fermentatie de cinci zile, painea de la Winestone Victoriei 37 este o opera de arta - o crusta crocanta si un gust profund, imbogatit de ierburi aromate. Cat despre meniu - fie ca e vorba despre un clasic club sandwich, de platourile asortate de mezeluri si branzeturi internationale, de selectia de antreuri si supe romanesti si regionale, sau de preparate mai complexe, de inspiratie franceza si regionala, meniul Winestone este agreabil, accesibil si intotdeauna autentic.

Vezi ofertele noastre speciale pentru restaurant

 

Restaurant

 
Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant
 
Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant
 
 
 
Pentru rezervari si detalii te rugam sa ne contactezi la: E-mail
winestone37@accor.com

Telefon
(+40)21/3088551

...sau ne poti trimite o cerere de oferta completand formularul de mai jos:

 
 
 
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.