Bea o cafea speciala

 

Cafeaua este pentru multi o necesitate de dimineata. Pentru altii, cafeaua inseamna un gust, o aroma deosebita, pe care doresc sa o savureze in cele mai placute combinatii. Desigur, nimic nu este mai bun decat o cafea tare, neagra de dimineata, insa pentru restul zilei poti opta pentru o cafea speciala.

Cappuccino vienez

Cappucino vienez

Sursa

Deosebit de cappuccinoul clasic, cel vienez se remarca printr-o consistenta speciala. Prepararea acestei cafele are la baza un procedeu care sa transforme intreaga bautura in ceva spumos si delicat. Cu un plus de frisca, dar si de pudra de cafea, cacao sau scortisoara pe deaspura, cappuccinoul vienez este un adevarat rasfat.

Irish Coffee

Irish Coffee

Sursa

Pentru amatorii de senzatii mai tari in ceea ce priveste cafeaua, Irish Coffee este bautura ideala. Pe baza de cafea si Irish whiskey, aceasta bautura este una ideala pentru serile de weekend. La cafea si whiskey se adauga si un strat consistent de frisca, iar rezultatul este unul cat se poate de delicios.

Latte Macchiato

Latte Macchiato

Sursa

Desi in acest caz este mai mult vorba despre lapte, Latte Macchiato este totusi o bautura delicioasa ce contine cafea. Laptele rece, cafeaua calda si spuma de lapte rece de la final construiesc un amestec ingenios, pentru un gust deosebit, dar si pentru o cafea speciala usoara pentru orice ora din zi sau din seara.

Cafeaua cu gheata

Cafeaua cu gheata

Sursa

Cafeaua cu gheata este una dintre cele mai bune alegeri pe timpul verii. Combinatia dintre gustul unic al unei cafele tari si energizante cu gheata revigoranta dau nastere uneia dintre cele mai bune bauturi din sezonul cald.

Alege sa sauvrezi o cafea speciala intr-un decor perfect! Vino la Bar 37 sau la Terasa 37 din incinta Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.