Sali de conferinte

 

Centrul de conferinte din incinta Novotel**** Bucuresti este locul ideal pentru intalniri de succes. Indiferent de tipul de conferinta pe care doresti sa o organizezi, ai un partener de incredere in Novotel, cu experienta in organizarea de evenimente de afaceri. 

Salile Paris, Le Foyer si Terasa Mezanin

 

Cele trei sali dispun de Wi-Fi gratuit si de proiectii specializate pe ecrane LCD, care anunta evenimentul si care ghideaza oaspetii spre o anumita locatie. Acestea sunt ideale pentru dispunerea sub forma de teatru/amfiteatru, sala de banchet, sala pentru cocktailuri, sala de clasa sau forma U. Sala Paris este una dintre putinele sali tip amfiteatru disponibile in Bucuresti. Terasa este spatiul complementar perfect pentru evenimentele speciale din sala Paris. Acestea sunt spatiile ideale pentru: conferinte, seminarii, workshop-uri, training-uri, nunti, botezuri si petreceri private. 

 

Salile de conferinte Lyon, Marseille si Bordeaux

 

Cele trei sali dispun de Wi-Fi gratuit si de proiectii specializate pe ecrane LCD, care anunta evenimentul si care ghideaza oaspetii spre o anumita locatie. In plus, ai la dispozitie lumina naturala, sali interconectate, Wi-Fi gratuit, servicii de asistenta si lobby Business Center in fata salilor. Acestea sunt ideale pentru dispunerea sub forma de teatru, sala de sedinte, sala de clasa, sala pentru cocktail-uri si forma U. Salile includ proiectoare si ecrane de proiectie si sunt perfecte pentru sedinte, training-uri, conferinte de presa, prezentari si evenimente private mai mici. 

 

Salile de conferinte Nice si Lobby Business Center

 

Salile dispun de Wi-Fi gratuit si de proiectii specializate pe ecrane LCD, care anunta evenimentul si care ghideaza oaspetii spre o anumita locatie. In plus, ai la dispozitie lumina naturala si Wi-Fi gratuit, dar si proiector, ecran LCD si sistem de videoconferinta profesionist. Sala poate fi aranjata sub forma de sala de sedinte si este ideala pentru intalniri de afaceri, prezentari, training-uri, conferinte telefonice sau video. Lobby Business Center include o zona de intampinare cu servicii de asistenta, acces la Internet cu doua computere, Wi-Fi GRATUIT si Xbox si este ideal pentru receptii, cocktail-uri si pauze de cafea. 

 

Salile de conferinte Lille, Rennes si Calais

 

Salile dispun de Wi-Fi gratuit si de proiectii specializate pe ecrane LCD, care anunta evenimentul si care ghideaza oaspetii spre o anumita locatie. Salile Lille si Cannes dispun de lumina naturala. Toate cele trei sali dispun de Wi-Fi gratuit, de servicii de asistenta si de acces la lobby M1 pentru intampinarea oaspetilor si pentru pauze de cafea. Salile pot fi aranjate sub forma de sala de sedinte, teatru, sala de cocktail si sala de clasa, iar sala Lille poate fi aranjata si sub forma U. Spatiile sunt perfecte pentru sedinte, training-uri, conferinte de presa, prezentari si evenimente private mici. 

 

Sala de conferinta Cannes

 

Sala dispune de Wi-Fi gratuit si de proiectie specializata pe ecran LCD. In plus, ai la dispozitie lumina naturala si Wi-Fi gratuit, dar si proiector, ecran LCD si sistem de videoconferinta profesionist. Sala poate fi aranjata sub forma de sala de sedinte si este ideala pentru intalniri de afaceri, prezentari, training-uri, conferinte telefonice sau video.

 

In functie de stilul de aranjare al salilor, capacitatile acestora pot varia.

Aranjamente sali conferinta NOVOTEL

Echipament standard disponibil

Atunci cand vrei sa organizezi un eveniment, iti stam la dispozitie cu informatii despre disponibilitatea facilitatilor si serviciilor noastre.

Echipament general

 • Flipchart
 • Echipament audio/video
 • Videoconferinta
 • Podium
 • Pupitru
 • Lumina naturala
 • Proiector
 • Sali pentru workshop-uri
 • Echipament video
 • Retroproiector
 • Aer conditionat
 • Linie de transmitere date de mare viteza
 • Acces Internet Wi-Fi gratuit

Servicii business hotel

 • Interpretare simultana

Intalnirile de afaceri si nu numai sunt evenimente deosebit de importante. Pentru a asigura succesul acestora, Novotel**** Bucuresti iti este alaturi de la inceput pana la final cu expertiza de specialitate.

 

Ce spun clientii despre noi

Carrefour

 

Colaboram cu echipa Novotel de cativa ani deja si fiecare interactiune este o experienta placuta.
Serviciile oferite sunt foarte bune, iar oamenii cu care colaboram sunt profesionisti deschisi, flexibili, draguti si receptivi la nevoile noastre. Merci, Novotel! :)

 

CCI

Nous avons une collaboration de longue date et très fructueuse avec l’Hôtel Novotel, qui est d’ailleurs un partenaire traditionnel de la CCIFER. Au fil des années, lors des nombreux événements que nous avons organisés ensemble, nous avons apprécié la réactivité de l’équipe qui est toujours à l’écoute du client et le professionnalisme, des valeurs qui cadrent avec nos standards.
Nous revenons à chaque fois avec plaisir chez Novotel pour les événements d’affaires que nous organisons ici.

 

Wisdom Coaching

Echipa Novotel m-a surprins prin calitatea extraordinara a serviciilor oferite. Desi am solicitat multe schimbari pe parcursul proiectului toti cei implicati au dat dovada de flexibilitate si de o preocupare autentica de a servi nevoile noastre. Mai mult, in fiecare zi ne-au facut cate o surpriza placuta fie in ce priveste organizarea salilor, fie pentru masa sau coffee breaks.

 

AXXA Asigurari

 

Multumesc mult pentru toate serviciile oferite de Novotel, totul a fost perfect. De 4 ani de cand lucrez cu echipa voastra deja nu imi mai fac probleme cum va iesi evenimentul pentru ca sunt convinsa ca va fi SUPER.

 

CEO CLUBS

 

I have organized more than 20 events in Bucharest over the last 2 years and this one was definitely one of the best. Excellent service from the whole staff, a General Manager with an amazingly positive energy that added to the warm environment, super willingness to satisfy every need we had in 0 time, smiling people everywhere and great food. Isn’t that what hospitality is all about? Great experience! Looking forward to work with you again.

 

FASHION DAYS

 

I would like to thank you very much for the very professional and excellent organization of our event. The food, the accommodation, the infrastructure were just perfect ! Your very friendly staff, your flexibility and very professional attitude contributed to the success of that event. It would be a pleasure to repeat the event again at your premises.

 

MC DONALD'S

Vreau sa va multumesc pentru sprijinul pe care ni l-ati oferit saptamana trecuta in organizarea evenimentelor McDonald’s la hotel Novotel. Totul a iesit perfect si ati fost niste gazde minunate, colegii mei au fost foarte multumiti de serviciile voastre. A fost o adevarata mobilizare de forte, a fost schimbat set-upul salii in mai putin de 15 min, totul a iesit impecabil. Multumim tare mult pentru tot si ne auzim pentru viitoare evenimente.

 

SYNEVOMultumim echipei Novotel pentru rapiditatea cu care a raspuns tuturor cerintelor noastre si pentru profesionalismul cu care ne-a sustinut in organizarea evenimentelor in cei 7 ani de parteneriat. Avem o colaborare foarte buna, atat cu departamentul de vanzari cat si cu personalul implicat direct in desfasurarea evenimentelor. De un real suport organizatoric, intreaga echipa a dat dovada in orice moment de flexibilitate si receptivitate si a rezolvat rapid si in mod creativ provocarile aparute.La cat mai multe evenimente de succes!

 
 

Sali de conferinte

 
Sala de clasa
Sala de clasa
Amfiteatru
Amfiteatru
 
Amfiteatru
Banchet
Forma U
Sali de conferinte
 
 
 
Pentru rezervari si detalii te rugam sa ne contactezi la: E-mail
h5558-sb@accor.com

Telefon
(+40)21/3088528

...sau ne poti trimite o cerere de oferta completand formularul de mai jos:

 
 
 
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.