Sfaturi botez

 

Novotel**** Bucuresti iti pune la dispozitie cele mai frumoase sali pentru botezul copilului tau! Vrem sa te ajutam sa planifici o petrecere frumoasa, asa ca ti-am pregatit si cateva sugestii pentru teme, cadouri, aranjamente, torturi si alte sfaturi pentru un botez reusit. 

 

Torturi deosebite pentru botezuri memorabile

 

Torturile pentru botez pot fi decorate si formate in cele mai interesante moduri pentru a se potrivi primei ocazii festive din viata copilului tau. Inspira-te din propunerile de mai jos si creeaza-ti propriul tort personalizat pentru botezul copilului tau. 

> Citeste mai mult
 

Idei de cadouri pentru botez

 

Cadourile pe care le oferi parintilor la un botez trebuie sa fie directionate spre a-i ajuta pe acestia. Odata cu venirea pe lume a copilului, acestia vor avea nevoie de o multime de produse pentru a-si creste copilul in primii ani de viata. 

> Citeste mai mult
 

Cum alegi sala de botez perfecta

 

Sala de botez trebuie aleasa cu mare atentie. Ea nu trebuie sa se potriveasca numai numarului de invitati pe care ii ai, ci si intregului context al evenimentului. O sala pentru botez poate fi prin urmare atat una eleganta, cat si una mai potrivita unui eveniment relaxat, poate fi decorata mai mult sau mai putin si asa mai departe, in functie de dorintele si de necesitatile tale. 

> Citeste mai mult
 

Cele mai frumoase invitatii pentru botez

 

Invitatia pentru botez este intotdeauna o alegere dificila, pentru ca sunt numeroase variante din care poti alege. Pentru a-ti face alegerea mai usoara, ti-am pregatit o serie de modele pentru cele mai frumoase invitatii pentru botez din care sa te inspiri. 

> Citeste mai mult
 

Selectia de bauturi pentru botez

 

Selectia de bauturi pentru petercerea de botez trebuie sa fie una cuprinzatoare, care sa includa atat bauturi calde si bauturi racoritoare, cat si bauturi alcoolice. Insa, modalitatea de prezentare este cea cu care poti jongla la acest capitol, astfel incat si bauturile sa fie in acord cu tema botezului. 

> Citeste mai mult
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.