Cum alegi sala de botez perfecta

 

Sala de botez trebuie aleasa cu mare atentie. Ea nu trebuie sa se potriveasca numai numarului de invitati pe care ii ai, ci si intregului context al evenimentului. O sala pentru botez poate fi prin urmare atat una eleganta, cat si una mai potrivita unui eveniment relaxat, poate fi decorata mai mult sau mai putin si asa mai departe, in functie de dorintele si de necesitatile tale.

Alegerea florilor pentru botez

Alegerea florilor pentru botez

Sursa

Florile pentru botez trebuie alese intr-un format cat mai simplu si mai delicat, pentru a nu supraincarca masa si pentru a reprezenta mai bine evenimentul in sine dedicat copilului tau. Poti de asemenea opta si pentru alte decoratiuni suplimentare, cum ar fi o poza cu bebelusul.

Marturiile pentru botez

Marturiile pentru botez

Sursa

Marturiile de botez trebuie sa fie o amintire speciala pentru invitatii tai. Ei se vor bucura de un mic suvenir, pe care sa-l ia acasa la final si care este reprezentativ pentru momentul special din viata copilului tau. Poti alege pachetele cu bomboane, prajiturele cu forme speciale sau chiar sticlute cu mesaj.

Cum alegi culorile pentru huse si fete de masa

Cum alegi culorile pentru huse si fete de masa

Sursa

Culorile alese pentru sala de botez se vor reflecta in special in fetele de masa si in husele scaunelor, dar si in celelalte decoratiuni. Pentru fete si pentru huse este recomandat sa alegi culori pale, pentru a nu incarca vizual sala.

Alte decoratiuni speciale pentru botez

Alte decoratiuni speciale pentru botez

Sursa

Petrecerile de botez pot fi infrumusetate cu decoratiuni simple, dar in acelasi timp colorate si delicate. In functie de culorile tematice ale evenimentului, poti opta pentru baloane, pentru flori din hartie colorata, pentru jucarii si hainute pentru bebelusi folosite pe post de decoratiuni si asa mai departe.

Urmeaza cele 4 criterii importante pentru alegerea salii de botez si vei reusi sa o gasesti pe cea mai buna. Pentru cea mai buna selectie de sali de botez, vino la Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.