Idei de cadouri pentru botez

 

Cadourile pe care le oferi parintilor la un botez trebuie sa fie directionate spre a-i ajuta pe acestia. Odata cu venirea pe lume a copilului, acestia vor avea nevoie de o multime de produse pentru a-si creste copilul in primii ani de viata.

Hainute cadou

Hainute cadou

Sursa

Daca stii exact marimea copilului, poti alege cateva costumase pe care sa le faci cadou la botez. In cazul unui copil mic, dar in crestere, hainutele se schimba in permanenta, asa ca orice set nou este binevenit.

Accesorii pentru patut

Accesorii pentru patut

Sursa

Paturicile si pernutele pentru bebelusi sunt foarte importante. Cu siguranta pana la momentul botezului patutul a fost deja achizitionat, insa accesoriile pentru acesta nu sunt niciodata destule.

Carti pentru copii, dar si pentru parinti

Carti pentru copii, dar si pentru parinti

Sursa

Pentru a se familiariza cu vocea lor, multi parinti aleg sa le citeasca povesti celor mici atunci cand ii adorm, chiar daca bebelusul este inca mic. Le poti da o mana de ajutor si materiale noi, cu un set de carti pentru copii.

Loc de joaca pentru bebelusi

Loc de joaca pentru bebelusi

Sursa

Cu sumedenia de obiecte ce trebuiesc achizitionate de catre parinti, locul de joaca pentru copil este adeseori lasat la urma. Opteaza pentru unul cu mai multe nivele, astfel incat sa poata fi folosit si ca loc de joaca, dar si ca spatiu de depozitare si masuta pentru scutece.

Jucarii pentru bebelusi

Jucarii pentru bebelusi

Sursa

Jucariile pentru bebelusi sunt special realizate pentru a se potrivi in manutele lor mici si pentru a le dezvolta primele abilitati motrice si cognitive. Mai mult decat atat, jucariile nu sunt niciodata suficiente pentru cei mici.

O selectie de cadouri cuprinzatoare pentru botez include una sau mai multe produse din cele mentionate mai sus. Oricare dintre ele va aduce o bucurie copilului, dar si o usurare parintilor.

Pentru locatia pefercta in care sa astepti cadourile de botez, vino si rezerva sala la Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.