Selectia de bauturi pentru botez

 

Selectia de bauturi pentru petercerea de botez trebuie sa fie una cuprinzatoare, care sa includa atat bauturi calde si bauturi racoritoare, cat si bauturi alcoolice. Insa, modalitatea de prezentare este cea cu care poti jongla la acest capitol, astfel incat si bauturile sa fie in acord cu tema botezului.

Selectia de bauturi calde

Selectia de bauturi calde

Sursa

Daca botezul are loc intr-un sezon mai rece, poti opta si pentru o selectie mai diversificata de bauturi calde. Maniera de prezentare poate fi una haioasa, de tipul celei din imagine cu lapte si biscuiti.

Masa de bauturi pentru botez

Masa de bauturi pentru botez

Sursa

Pentru un botez tematic, poti alege o masa de bauturi racoritoare de la care fiecare invitat se poate servi cu o bautura la alegere. Prezentarea si aranjamentul mesei poate avea un ton jucaus.

Sticle personalizate pentru botez

Sticle personalizate pentru botez

Sursa

Foloseste sticle personalizate pentru bauturile servite la botez sau pentru cele pe care le oferi oaspetilor la plecarea acasa, ca marturii de la eveniment. Alege un model inspirat din tematica botezului!

Bauturi alcoolice colorate pentru botez

Bauturi alcoolice colorate pentru botez

Sursa

Chiar si bauturile alcoolice se pot incadra in tema evenimentului, mai ales daca alegi sa servesti cocktail-uri in culorile tematice ale botezului. In exemplul din imagine, poti vedea un cocktail colorat pentru botezul unei fetite.

Forme haioase de prezentare pentru bauturi

Forme haioase de prezentare pentru bauturi

Sursa

Daca tema botezului este una haioasa si relaxanta, atunci poti merge mai departe cu forma de prezentare a bauturilor, fie ele nonalcoolice calde sau reci, fie alcoolice. Sticlutele pentru bebelusi sunt un mod haios de a realiza aceasta idee.

In functie de tema evenimentului tau, dar si de cat de eleganta sau cat de relaxata doresti sa fie petrecerea, poti opta pentru o gama larga de bauturi, dar si pentru forme de prezentare dintre cele mai variate.

Pentru locatia ideala in care sa servesti bauturile de la petrecerea de botez, vino la Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.