5 modele de decoratiuni pentru nunta deosebite

 

Alegerea decoratiunilor pentru nunta poate fi destul de dificila, pentru cu sunt foarte multe variante. Insa, cel mai important este sa alegeti impreuna acele decoratiuni care se potrivesc stilului nuntii voastre si care va reprezinta in totalitate.

Decoratiuni clasice

Decoratiuni clasice

Sursa

Decoratiunile clasice aduc farmec si simplitate unei nunti romantice, fara a o supra-incarca si fara a iesi in evidenta.

Decoratiunile extravagante

Decoratiunile extravagante

Sursa

Pentru nunti cu stil si somptuozitate, cele mai bune decoratiuni sunt cele care depasesc limita. Nimic banal, nimic disponibil pentru oricine, extravaganta este totul aici!

Decoratiuni de exterior

Decoratiuni de exterior

Sursa

Nuntile tinute sub cerul liber au deja un plus de autenticitate. Pentru a-l spori, poti adauga decoratiuni handmade si te poti folosi de spatiul in care te afli in diverse moduri.

Decoratiuni colorate

Decoratiuni colorate

Sursa

Combinatiile de doua sau mai multe culori sunt unele dintre cele mai vizate in acest sezon, in special pentru nuntile tineresti, care intaresc astfel aerul de petrecere al evenimentului.

Decoratiuni tematice

Decoratiuni tematice

Sursa

Decoratiunile tematice sunt folosite, in general, in cazul nuntilor care respecta de la inceput pana la final un anumit tipar si care si in cele mai mici detalii respecta tema aleasa. In exemplul din fotografie, tema este plaja si marea.

Acestea sunt cele 5 tipuri principale de decoratiuni pentru nunta. Alege-ti impreuna tema potrivita pentru nunta voastra si in functie de locatie, dar si in acord cu preferintele voastre.

Pentru cele mai frumoase decoratiuni de nunta, rezerva sala la Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.