Bauturi care nu trebuie sa lipseasca de la nunta

 

Meniul de bauturi pentru nunta trebuie sa fie unul variat. Trebuie sa includa bauturi pentru toate gusturile, pentru ca atat cei mici, cat si cei mari, atat cei care servesc doar bauturi racoritoare, cat si cei care servesc doar bauturi alcoolice sa fie multumiti.

Sampania de intampinare la nunta

Sampania de intampinare la nunta

Sursa

Sampania de intampinare este importanta in ideea ca este cea care incurajeaza invitatii inca de la inceputul serii sa socializeze si sa se serveasca din bunatatile disponibile. Aceasta trebuie aranjata special la intrare.

Sticlele personalizate de bautura

Sticlele personalizate de bautura

Sursa

Poti opta pentru sticle personalizate de bautura, in special pentru tipul de bautura care sti ca se va servi preponderent. Alege etichete realizate special cu numele si cu poza voastra, dar si cu data nuntii.

Sticlele marturii de nunta

Sticlele marturii de nunta

Sursa

Alege o alta sticla de batura mai speciala, cum este vinul, de exemplu, pentru a o oferi invitatilor ca marturie de nunta. Aceasta va reprezenta un suvenir al evenimentului si toata lumea va avea o amintire frumoasa de la nunta.

Cocktail-urile pentru nunta

Cocktailurile pentru nunta

Sursa

In cazul nuntilor organizate pe perioada verii, cocktail-urile alcoolice si nonalcoolice sunt cele mai importante, pentru ca au functia de bauturi racoritoare. Acestea vor fi preferate sucurilor acidulate, pentru ca sunt mai sanatoase si mai proaspete.

Bauturile pentru copii

Bauturile pentru copii

Sursa

Chiar si cei mici se pot bucura de bauturi speciale in cadrul nuntilor. Pentru a evita orice problema, alege bauturi colorate in sticle de mici dimensiuni si nu uita de paie!

Meniul de bauturi pentru nunta trebuie ales astfel incat sa raspunda tuturor pretentiilor si tuturor gusturilor. Pentru locatia ideala in care sa le servesti, alege o sala de la Novotel Bucuresti acum!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.