Cei mai frumosi pantofi pentru mireasa

 

Pantofii pentru mireasa sunt o alegere complexa. Multe viitoare miresici nu le dau foarte multa atentie, pentru ca stiu ca ii vor ascunde sub rochie intreaga zi. Altele dau foarte multa atentie acestor accesorii si ajung sa isi chinuie picioarele intr-o perche de pantofi scumpa si frumoasa, dar incomoda. Care sunt atunci cele mai bune variante de pantofi pentru mirese?

Pantofii albi, clasici

Pantofii albi, clasici

Sursa

Cu toate ca este destul de greu sa mai gasesti pantofi clasici acum, poti opta pentru varianta actuala a acestora. Ii vei recunoaste usor pentru ca sunt de un alb imaculat perfect si au cate o floricica sau un alt element decorativ, insa ii vei vedea in varianta cu toc si cu platforma acum.

Pantofii eleganti si ornati

Pantofii eleganti si ornati

Sursa

Pantofii eleganti au scopul de a pune in evidenta picioarele miresei. Sunt in special preferati pentru rochiile mai scurte sau transparente in partea de jos si aduc un plus de eleganta si de rafinament tinutei.

Pantofii colorati

Pantofii colorati

Sursa

In ultima vreme, tot mai multe mirese aleg sa poarte pantofi colorati. Acestia sunt moderni si adorabili, iar alesi in culori corespunzatoare pot crea contraste interesante cu pantofii domnisoarelor de onoare sau cu nuantele tematice ale nuntii.

Pantofii cu talpa joasa

Pantofii cu talpa joasa

Sursa

Pentru miresele comode, pentru cele care nu sunt obisnuite sa poarte tocuri sau pentru cele extrem de inalte, pantofii cu talpa joasa, fie ei balerini, fie sandale, sunt cea mai buna solutie pentru ziua nuntii.

Pantofii sport

Pantofii sport

Sursa

In mod surprinzator, tot mai multe mirese aleg sa poarte pantofi sport la nunta. Producatorii de pantofi sport au lansat chiar colectii speciale pentru miresele care vor sa se bucure de comoditate si totusi de accesorii deosebite in ziua nuntii.

Indiferent de ce tip de pantofi vei alege pentru ziua ta speciala, cel mai important criteriu dupa care sa faci selectia este comoditatea. Trebuie sa te simti bine cu ei, pentru ca ii vei purta o vreme indelungata! Asa ca opteaza pentru o pereche de pantofi frumosi si comozi... sau pentru mai multe!

Pentru un loc deosebit in care sa-ti etalezi frumosii pantofi de mireasa, rezerva acum sala la Novotel!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.