Cele mai frumoase 10 torturi de nunta

 

Tortul de nunta este unul dintre cele mai importante din viata, pentru ca marcheaza o aniversare in doi, alaturi de intreaga familie si de prietenii apropiati. Alegerea tortului poate fi insa una extrem de dificila, pentru ca exista o sumedenie de optiuni. Iata insa care sunt cele mai frumoase 10 torturi de nunta din care sa-l alegi pe cel mai bun pentru tine:

Tortul clasic si delicat

Tortul clasic si delicat

Sursa

Una dintre alegerile preferate ale mireselor, de obicei, acest tort are o culoare pala si, in general, detalii simple si inflorate.

Tortul tip portelan

Tortul tip portelan

Sursa

Pentru cuplurile care organizeaza o nunta cu aer elegant si somptuos, tortul tip portelan este alegerea ideala, pentru ca recreaza frumusetea unui bibelou in exterior.

Tortul colorat ombre

Tortul colorat ombre

Sursa

Culorarea moderna in stil ombre este una extrem de cautata in diverse domenii ale vietii cotidiene si si-a facut aparitia si in domeniul torturilor de nunta.

Tortul simplu

Tortul simplu

Sursa

Pentru un tort cat mai simplu si mai clasic, se poate opta pentru unul care sa aiba macar o forma speciala sau cateva decoratiuni de detaliu.

Tortul jumatatilor

Tortul jumatatilor

Sursa

Cele doua jumatati sunt aduse impreuna prin nunta. Acesta este mesajul pe care il transmite intr-un mod cat mai simpatic tortul jumatatilor.

Tortul copilaros

Tortul copilaros

Sursa

Pentru cei care impartasesc o dragoste pura, asa cum erau cele din copilarie, sau chiar pentru cei care se cunosc dintotdeauna, nimic nu poate fi mai adorabil decat un tort copilaros.

Tortul de briose

Tortul de briose

Sursa

Un tip modern de creare al torturilor de nunta este compunerea din briose. Acestea au un aspect mai atractiv si se pot servi mult mai repede, pentru ca petrecerea sa reinceapa imediat.

Tortul colorat

Tortul colorat

Sursa

Indiferent de forma, tortul de nunta colorat este o aparitie in sine. Cu cat mai multe culori si cu cat mai multe forme neobisnuite, cu atat ai sansa de a avea un tort de nunta unicat.

Tortul cu modele

Tortul cu modele

Sursa

Fie ca sunt linii sau arabescuri, fie ca sunt frunze sau flori, modelele disponibile pentru torturile de nunta sunt extrem de variate.

Tortul dantelat

Tortul dantelat

Sursa

Tortul dantelat este unul dintre cele mai cautate la ora actuala, pentru ca reprezinta, prin decoratiunile delicate, un moment festiv simbolic si personal.

Indiferent de ce tip de tort ti-a atras atentia, acesta face parte din cele mai frumoase 10 tipuri de torturi pe care le vei gasi in cofetariile de pretutindeni! Speram doar ca te-am ajutat sa te inspiri pentru tortul tau de nunta!

Pentru locatia ideala in care sa sarbatoresti, vino la Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.