Cele mai frumoase teme clasice pentru nunta

 

Nuntile cu tematica clasica sunt cele care se remarca printr-un anumit stil, ce denota o eleganta deosebita. Frumusetea lor consta in posibilitatea de a aduce elemente extravagante prin tinutele mirilor, dar si prin decoratiunile salii, prin meniu si prin aranjamentele de pe mese.

Teme de nunta all white

Teme de nunta all white

Sursa

Temele all white s-au remarcat in primul rand la petrecerile extravagante si au trecut si in registrul nuntilor. Decoratiunile si aranjamentele sunt toate albe la un astfel de eveniment, iar mirii, nasii, socrii si domnisoarele de onoare poarta de asemenea aceasta culoare.

Teme de nunta gold

Teme de nunta gold

Sursa

Nuntile aurii sunt de asemenea excelente prin eleganta lor deosebita. Accentele aurite sunt prezente in tinute si in decoratiuni, dar si pe cele mai deosebite accesorii ale evenimentului.

Teme de nunta regale

Teme de nunta regale

Sursa

Inspirate din nuntile de basm de la curtile regale, evenimentele private cu aceasta tematica se remarca printr-o deosebita opulenta, dar nu una exagerata, ci extrem de eleganta.

Teme de nunta glam

Teme de nunta glam

Sursa

Temele glam au in general o tenta eleganta, iar de acolo pot porni in directii de toate felurile. Insa, in principiu, acestea au elemente retro, dar pot fi si moderne, aducand un aer hollywoodian deosebit serii.

Teme de nunta vintage

Teme de nunta vintage

Sursa

La confluenta dintre retro, old school, glam si elegant se afla nuntile vintage. Decorurile sunt cele care aduc un plus de farmec in acest caz, insa si tinutele mirilor pot fi unele speciale.

Temele clasice pentru nunta sunt potrivite pentru cuplurile elegante. Insa pentru cel mai bun decor in care sa planifici o nunta clasica, trebuie sa vii mai intai la Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.