Coafuri pentru mirese pentru fiecare tip de par

 

Coafura unei mirese este foarte importanta, deoarece trebuie sa fie una care sa o avantajeze si care sa-i puna in evidenta intreaga tinuta, dar trebuie sa fie si rezistenta! Alege cea mai buna coafura de baza pentru tine in functie de tipul de par.

Coafuri de mireasa pentru par lung

Coafuri de mireasa pentru par lung

Sursa

Coafurile pentru par lung pot fi extrem de dificil de realizat si de pastrat. Indiferent de tipul de par, fie el cret sau drept, aceste coafuri trebuie realizate cu  multa migala, insa de asemenea sunt si cele mai frumoase si mai spectaculoase, pentru ca parul lung permite realizarea oricarui model de coafura.

Coafuri de mireasa pentru par mediu

Coafuri de mireasa pentru par mediu

Sursa

Coafurile pentru par mediu sunt mult mai usor de realizat. In acest caz, totul depinde de forma si de densitatea parului, insa modele preferate in general sunt fie cele cu bucle usoare si libere, fie cele in care parul este ridicat pentru a imita un coc.

Coafuri de mireasa pentru par scurt

Coafuri de mireasa pentru par scurt

Sursa

Parul scurt a revenit la moda in ultimii ani, iar coafurile pentru parul scurt pe care si le pot face miresele sunt din ce in ce mai inventive. Principalele elemente insa se concentreaza pe accesoriile pentru par, care aduc un plus autentic intregii coafuri. Fie cu parul intins, fie cu el buclat, coafurile scurte sunt extrem de adorabile.

In functie de lungimea parului, poti alege una dintre coafurile pentru mirese prezentate in exemplele noastre sau le poti lua pe acestea ca inspiratie de la care sa creezi coafuri noi.

Pentru un loc deosebit in care sa-ti afisezi frumoasa coafura si tinuta de mireasa, rezerva sala la Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.