Cum alegi sala perfecta pentru nunta

 

Sala de nunta este una dintre cele mai importante elemente ale evenimentului, fiind baza intregii nunti. Alegerea salii nu se face numai in functie de numarul de invitati, pentru a stabili dimensiunea acesteia, ci si in functie de aspectul sau general si de elementele aditionale care o vor defini pentru evenimentul in sine. La ce alte caracteristici trebuie sa fii atent in momentul alegerii salii de nunta, in afara de spatiu?

Alegerea florilor pentru nunta

Alegerea florilor pentru nunta

Sursa

Florile pentru nunta trebuie considerate in functie de culoarea salii, in functie de anotimpul in care are loc evenimentul, dar si luand in considerare stilul general al evenimentului. Astfel, poti opta de la cele mai simple flori de camp, de primavara si pana la aranjamentele florale complexe si colorate.

Cum alegi culorile pentru huse si fete de masa

Cum alegi culorile pentru huse si fete de masa

Sursa

Husele si fetele de masa sunt la fel de importante ca si celelalte decoratiuni, pentru ca sunt cele care denota culoarea generala a intregului eveniment. Din acest motiv, de la aceste elemente porneste, in general, paleta de culori a intregii nunti.

Marturii de nunta decorative

Marturii de nunta decorative

Sursa

Marturiile de nunta sunt cele care ii asteapta pe fiecare invitat pe masa, la locul sau, si pe care le poate lua acasa la finalul evenimentului. Acestea au scop decorativ pe durata nuntii, iar apoi devin niste frumoase amintiri pentru invitati.

Alte decoratiuni speciale pentru nunta

Alte decoratiuni speciale pentru nunta

Sursa

Poti alege pentru nunta si alte decoratiuni speciale, cum sunt baloanele, florile din hartie colorata sau fundele din materiale fine, care sa dea un plus vizual locatiei. Acestea sunt ideale mai ales pentru salile simple si prea putin ornamentate.

Ia in considerare numarul de persoane, dar si tipul de eveniment pe care doresti sa-l obti atunci cand alegi sala de nunta.

Pentru cea mai diversificata selectie de sali de nunta, vino la Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.