Modele de accesorii extravagante pentru miri

 

Nu numai miresele sunt cele care pot opta pentru accesorii interesante si extravagante la nunta. In ultimii ani, si accesoriile pentru miri au devenit mai variate si mai cuprinzatoare, in special pentru a satisface nevoile unei generatii moderne, care se reprezinta prin autenticitate si prin elemente unice.

Accesorii pentru sacou

Accesorii pentru sacou

Sursa

Sacoul mirelui este tipic accesorizat cu o bucata de material in aceeasi culoare cu cravata sau cu papionul si care se poarta in buzunarul de la piept, alaturi de o floare alba. Cu noile accesorii pentru mire, acesta poate face acum o alegere mult mai extravaganta.

Papioane si cravate colorate

Papioane si cravate colorate

Sursa

Papionul sau cravata inchise la culoare nu mai sunt de mult de interes pentru tinerii miri. Acum insa acestia pot opta si pentru modele colorate, cu diverse tipare neobisnuite sau chiar pentru modele florale.

Butoni tematici pentru mire

Butoni tematici pentru mire

Sursa

Butoni pentru camasa erau un accesoriu fie nefolosit, fie ales la repezeala. Insa, si acestia pot reprezenta un punct de originalitate si pot chiar sa fie alesi in concordanta cu tematica evenimentului.

Un alt fel de ceas pentru mire

Un alt fel de ceas pentru mire

Sursa

Ceasul de mana a fost inlocuit cu un accesoriu vintage. Daca tema nuntii permite acest accesoriu, ceasul cu lant de buzunar este o alegere stilata si extravaganta.

Pantofi de mire colorati

Pantofi de mire colorati

Sursa

Pantofii de mire urmeaza acelasi tipar ca papionul sau cravata. Mirele poate opta pentru cele mai interesante modele, dar si pentru culori deosebite, care sa dea un plus de extravaganta intregii tinute.

Accesoriile mirelui nu au fost niciodata mai interesante! Posibilitatile sunt variate asa ca fiecare mire poate sa fie unic si extravagant prin accesoriile sale. Pentru decorul perfect in care sa-ti etalezi accesoriile extravagante, rezerva sala la Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.