Optiuni pentru muzica de nunta

 

Muzica pentru nunta trebuie sa fie pe toate gusturile! Trebuie sa te multumesti atat pe tine si pe cei de varsta ta, cat si pe ceilalti invitati, cu o paleta generala de alegeri muzicale cuprinzatoare. Iata care sunt optiunile spre care sa te orientezi pentru a avea un pic din fiecare stil muzical!

Muzica pentru toate gusturile


Muzica pentru toate gusturile

Sursa

O trupa de cover-uri este cea mai buna solutie pentru marea parte a evenimentului. Aceasta poate asigura o selectie variata de melodii, din toate genurile si din diferite perioade, multumind astfel toti invitatii.

Muzica clasica

Muzica clasica

Sursa

Un cvartet de coarde, de exemplu, este o alegere inspirata pentru momentele in care mirii sunt in centrul atentiei, cum ar fi primul dans. Mai mult decat atat, pot asigura o atmosfera relaxanta si eleganta pentru eveniment.

Muzica de petrecere

Muzica de petrecere

Sursa

Una dintre traditiile nuntilor din tara noastra dicteaza prezenta muzicii de petrecere! Astfel, o formatie de lautari poate aduce un plus de distractie, dar si o selectie muzicala preferata de cei mai in varsta.

Muzica electronica

Muzica electronica

Sursa

Pentru petrecerile dominate de invitati tineri, cea mai buna alegere este cea a unui DJ. Selectia muzicala poate fi si in acest caz atotcuprinzatoare si poti stabili impreuna cu DJ-ul exact muzica pe care ti-o doresti.

Muzica unui artist renumit

Muzica electronica

Sursa

Poti opta pentru un mini-concert, mai ales daca ai un artist preferat si iti doresti sa te incante cu cele mai frumoase melodii intr-o zi atat de speciala din viata ta.

Muzica pentru nunta trebuie aleasa pe gustul tuturor invitatilor. Pentru locatia in care sa asculti muzica perferata, rezerva acum sala de nunta la Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.