Tipuri de aranjamente speciale pentru mesele de nunta

 

Aranjamentele pentru sala de nunta sunt centrul atentiei pentru invitatii care stau la masa. Este foarte important sa alegi aranjamente pentru masa care sa se potriveasca cu evenimentul, sa fie elegante, dar care sa si creeze o imagine vizuala placuta.

Aranjamentul mesei de intrare la nunta

Aranjamentul mesei de intrare la nunta

Sursa

Masa de intrare la nunta este una dintre cele mai importante pentru ca este cea la care se face intampinarea invitatilor si pe care sta prima sampanie servita alaturi de tinerii casatoriti. Aceasta masa poate avea un design simplu si elegant, poate include un suport piramidal pentru pahare sau poate fi aranjata in forma de inima.

Aranjamente florale simple

Aranjamente florale simple

Sursa

Aranjamentele florale simple pentru nunta sunt cele mai accesibile. In plus, ofera si o senzatie vizuala mai putin incarcata si sunt perfecte pentru evenimentele elegante, dar simple.

Aranjamente florale complexe

Aranjamente florale complexe

Sursa

Aranjamentele florale complexe sunt cele care ies in evidenta cel mai bine si care accentueaza ideea de decor somptuos si elegant. In general, acestea sunt elevate pe stative mai inalte, pentru a usura vizibilitatea de la nivelul mesei.

Aranjamentele cu fructe

Aranjamentele cu fructe

Sursa

Aranjamentele pentru sala de nunta cu fructe au devenit extrem de populare in ultimii ani. Acestea sunt mult mai atractive pentru ca aduc un element de noutate si pentru ca sunt mult mai rezistente decat cele florale, mentindu-si aspectul proaspat si elegant pe toata durata evenimentului.

Aranjamentele cu lumanari

Aranjamentele cu lumanari

Sursa

Sfesnicele de lumanari folosite pe post de decoratiuni pentru nunta sunt mult mai elegante si creeaza un decor romantic pentru o nunta de poveste. Acestea pot fi simple, de mici dimensiuni sau pot imita impozanta unor adevarate candelabre.

Aranjamentele cu pene

Aranjamentele cu pene

Sursa

Un alt decor modern de nunta este cel realizat cu ajutorul aranjamentelor cu pene. Acestea sunt cele mai rezistente si unele dintre cele mai spectaculoase, insa trebuie alese cu atentie pentru a nu fi prea ostentative.

Acestea sunt asadar cele mai des utilizate aranjamente pentru salile de nunta.Pentru un decor perfect in care sa amenajezi mesele pentru nunta, rezerva acum sala la Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.