5 teme pentru un majorat distractiv

 

Tema de majorat a devenit un subiect de discutie si pentru tinerii din tara noastra. Daca in trecut majoratul insemna o simpla petrecere, lucrurile au evoluat, iar acum fiecare detaliu organizatoric conteaza!

Teme de majorat elegante

Teme de majorat elegante

Sursa

Pentru cei care isi doresc un majorat fastuos si elegant, alegerile sunt extrem de variate in materie de decoratiuni si nu numai, imprumutand cu usurinta note dominante de la petreceri de gala sau de la nunti. De exemplu, o petrecere cu tema glamour, in care decoratiunile sa fie cu pene si cristale, iar totul sa fie imbracat in lumini discrete.

Teme de majorat pentru baieti

Teme de majorat pentru baieti

Sursa

Baietii care implinesc 18 ani se pot bucura de teme de majorat dintre cele mai masculine. O tematica bazata pe un anumit film de actiune este o solutie interesanta. Cu toate decoratiunile in stil militar, petrecerea va fi una atractiva, iar pentru momentele de entertainment se poate opta si pentru o demonstratie sau pentru jocuri si concursuri de indemanare.

Teme de majorat pentru fete

Teme de majorat pentru fete

Sursa

Temele de majorat pentru fete sunt in general dintre cele elegante, dar adorabile. In exemplul din imagine poti vedea un tort de majorat pentru o tema frantuzeasca. Aceasta poate fi valorificata si in decoratiuni, cu ajutorul simbolului Turnului Eiffel, dar si in muzica frantuzeasca si in meniuri care sa includa specialitati  frantuzesti.

Teme de majorat din alte tipuri de petreceri

Teme de majorat din alte tipuri de petreceri

Sursa

In functie de sezon, poti opta pentru o tema de majorat inspirata din alte tipuri de petrecere. De exemplu, poti alege o tema de majorat stil bal mascat, la care toti invitatii sa participe in diverse costume de la cele mai elegante la cele mai haioase. Poti folosi decoratiunile salii pentru a sugera aceasta tematica prin folosirea mastilor, a luminilor difuze si a aranjamentelor extravagante.

Teme de majorat specifice varstei

Teme de majorat specifice varstei

Sursa

Pentru implinirea celor 18 ani, una dintre cele mai importante realizari este obtinerea permisului de conducere si primirea primului autovehicul, astfel ca si acest eveniment se poate transforma intr-o tema de majorat. Foloseste si jocuri legate de condus sau alte activitati distractive, cum ar fi intrecerile cu masinute pentru carting.

Acestea sunt asadar cele mai interesante teme pentru un majorat modern si distractiv. Pentru o locatie excelenta pentru petreceri de majorat cu orice tematica, alege una dintre salile Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.