Idei haioase de cadouri pentru majorat

 

Cadourile pentru majorat sunt printre cele mai haioase pe care le poti face. Principalul motiv consta in faptul ca acestea pot avea conotatii de toate felurile, dar pot fi si personalizate astfel incat sa se potriveasca cu stilul personal al sarbatoritului sau al sarbatoritei.

Cadouri haioase pentru el                                                       

Cadouri haioase pentru el

Sursa

Alege un cadou haios, dar in acelasi timp ironic, pentru un baiat care implineste 18 ani. Tricourile sau cravatele cu muschi imprimati sunt din ce in ce mai cautate. De asemenea, poti opta si pentru alte imprimeuri interesante cum ar fi cele cu costume, cu uniforme sau cu imagini cu supereroi.

Cadouri haioase pentru ea

Cadouri haioase pentru ea

Sursa

Cadourile haioase pentru fete care implinesc 18 ani pot fi destul de dificile, pentru ca ele au asteptari mari intotdeauna, asa ca alege un cadou legat de moda si nu numai! Poti opta astfel pentru o sticla de vin dulce, plasat intr-un suport in forma de pantof. De asemenea, vei gasi si cutii cu bomboane de ciocolata in forma de bijuterie.

Cadouri de majorat care induc in eroare

Cadouri de majorat care induc in eroare

Sursa

Daca nu vrei sa achizitionezi un cadou scump, poti opta pentru varianta mai ieftina a acestuia. De asemenea, vei oferi persoanei sarbatorite o pacaleala pe cinste de ziua lor. Cele mai noi se bazeaza pe sensul cuvintelor in limba engleza, astfel incat sarbatoritul sa nu fie nemultmit ca nu a primit un iPad, de exemplu.

Cadouri personalizate pentru majorat

Cadouri personalizate pentru majorat

Sursa

Cadourile personalizate pot fi cani, insigne, tricouri, tablouri si multe altele. Cel mai important este sa alegi un text haios si potrivit personalitatii persoanei sarbatorite. Indiferent de obiectul ales, poti cauta un text sau o imagine potrivita pentru ocazie sau poti opta pentru cele gata imprimate pe care le gasesti la magazinele cu cadouri si suveniruri.

Cadouri de majorat legate de varsta

Cadouri de majorat legate de varsta

Sursa

Varsta de 18 ani este una dintre cele mai frumoase ale tineretii asa ca poate fi marcata corespunzator printr-un cadou haios de majorat legat de aceasta cifra. Mesajul de 18 ani poate fi de asemenea imprimat pe cani, tricouri, insigne, stickere si asa mai departe.

Acestea sunt cateva dintre ideile de cadouri haioase pentru majorate. Fie ca e vorba de un sarbatorit, fie ca e vorba de o sarbatorita, ai o multime de optiuni pentru cadourile lor, astfel incat sa fie comice!

Descopera cele mai haioase cadouri de majorat in cea mai frumoasa locatie! Rezerva o sala pentru petrecere la Novotel Bucuresti!

 


< Inapoi la toate articolele
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.