Spa

 

Ne gandim la tine si la nevoile tale pe perioada vizitei in Bucuresti, motiv pentru care iti oferim si servicii complementare de spa si fitness pe langa cele de cazare. Poti beneficia de acces la piscina interioara incalzita, la fitness center si la baia de aburi.

Principalul motiv pentru care mergem in vacanta este relaxarea! Astfel, cautam cele mai bune si mai complete solutii pentru a ne satisface nevoile. Novotel**** Bucuresti se gandeste la tine! Aici poti beneficia de servicii spa diversificate, pentru ca tu, prietenii tai si familia ta sa va bucurati fiecare de o metoda de relaxare spa potrivita pentru varsta si pentru gusturile voastre. Vacantele tale vor fi mai frumoase si mai relaxante, daca adaugi sejurului o baie cu aburi sau inotatul in piscina interioara. Vino cu familia si cu prietenii pentru a petrece clipe nemaipomenite la piscina!

Si calatoriile de afaceri devin mai placute daca optezi pentru serviciile spa. Stresul constant al mediului de afaceri iti poate pune in pericol sanatatea si poate afecta calitatea serviciilor pe care esti dispus sa le oferi clientilor si partenerilor tai. Momentele de relaxare sunt astfel binevenite, atat inainte de sedinte importante, cat si dupa acestea. Novotel**** Bucuresti te ajuta sa te bucuri de cele mai frumoase momente, sa te destinzi inainte de o intalnire importanta sau sa celebrezi o victorie in afaceri!

Bucura-te de servicii complete de spa si wellness ideale atat pentru o vacanta cu prietenii si cu familia, cat si pentru o calatorie de afaceri. Ai la dispozitie pe tot timpul anului, o piscina interioara incalzita, un fitness center cu aparatura moderna, pentru cei care doresc sa faca mai multa miscare, dar si baie cu aburi pentru a te relaxa si pentru a te ingriji de sanatatea si de frumusetea corpului tau in acelasi timp. Indiferent de natura calatoriei tale, relaxarea este cuvantul de ordine numai prin serviciile spa din incinta hotelului Novotel**** Bucuresti!

Pentru ofertele speciale privind serviciile noastre de SPA accesati sectiunea de oferte speciale.

 

Spa / fitness

 
Spa / fitness
Fitness
Fitness
 
 
Pentru rezervari si detalii te rugam sa ne contactezi la: E-mail
h5558-sb4@accor.com

Telefon
(+40)21/3088561

...sau ne poti trimite o cerere de oferta completand formularul de mai jos:

 
 
 
 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.