Termeni si conditii

 

Atentionare!

Acest website isi propune sa ofere membrilor sai inregistrati informatii si anunturi de ultima ora complete si exacte. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.mercibynovotel.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de Mercibynovotel.ro nu reprezinta activitate de consultanta sau orice fel de activitate de intermediere.

Nu poate fi trasa la raspundere in nicio masura, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de Mercibynovotel.ro.

Termenii si conditiile de acces ale siteului Mercibynovotel.ro

Te rugam sa parcurgi acest document cu atentie. Prin accesarea siteului Mercibynovotel.ro aflat la adresa http://www. mercibynovotel.ro, denumit in continuare " Mercibynovotel.ro ", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, esti obligat sa respecti termenii documentului de mai jos asupra caruia ai fost de acord.

In situatia in care nu esti de acord cu termenii prezentului document, te rugam sa parasesti Mercibynovotel.ro si sa nu mai accesezi acest site. Orice acces al Mercibynovotel.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Termenii prezentului document dateaza de la 8 iulie 2013.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Mercibynovotel.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Mercibynovotel.ro trimis prin email sau furnizat in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Mercibynovotel.ro "), apartin Mercibynovotel.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu poti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Mercibynovotel.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Mercibynovotel.ro.

2. Utilizarea continutului Mercibynovotel.ro

Poti copia si printa Continutul Mercibynovotel.ro doar pentru uz personala, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul Mercibynovotel.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Mercibynovotel.ro:

A. reproducerea sau stocarea Continutului Mercibynovotel.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

B. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Mercibynovotel.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Mercibynovotel.ro.

C. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Mercibynovotel.ro asupra Continutului Mercibynovotel.ro.

Orice utilizare a Continutului Mercibynovotel.ro in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului Mercibynovotel.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@mercibynovotel.ro.

3. Suspendarea accesului

Mercibynovotel.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul la Continutul Mercibynovotel.ro sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale site-ului

Mercibynovotel.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau de a schimba preturile produselor fara un aviz prealabil. Comanda efectuata pe site nu reprezinta un accept implicit de prelucrare si livrare a comenzii. Procesarea unei comenzi se face in functie de disponibilitate si de politica interna a companiei. De asemenea, Mercibynovotel.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Iti recomandam sa nu dezvalui nimanui aceasta parola. Mercibynovotel.ro nu iti va cere niciodata parola conturilor  in mesaje sau telefoane nesolicitate. Te sfatuim deci sa nu dezvalui aceasta parola persoanelor care iti cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa iti amintesti sa semnezi log off / sign out din contul tau in oricare din serviciile online oferite de Mercibynovotel.ro, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Te sfatuim de asemenea sa inchizi fereastra browserului in care ai lucrat la sfarsitul navigarii tale in siteurile sau serviciile furnizate de Mercibynovotel.ro.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile tale personale sau la corespondenta ta, atunci cand lucrezi intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele, spre exemplu).

6. Acord de confidentialitate

Informatia pe care ai furnizat-o despre tine catre Mercibynovotel.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Mercibynovotel.ro.

7. Atentie!

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Mercibynovotel.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului Mercibynovotel.ro, a produselor si serviciilor aparute sub egida Mercibynovotel.ro. Mercibynovotel.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Mercibynovotel.ro te atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Mercibynovotel.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

La cererea Mercibynovotel.ro, esti de acord sa exonorezi de raspundere Mercibynovotel.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperi cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii clauzelor prezentului contract.

8. Forta Majora

Mercibynovotel.ro, afiliatii sau / si in general, furnizorii de informatie catre Mercibynovotel.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile Mercibynovotel.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Mercibynovotel.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Mercibynovotel.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Mercibynovotel.ro, erorile de operare, greva etc.

9. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord

Mercibynovotel.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa Mercibynovotel.ro te va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor Mercibynovotel.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca ti-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Mercibynovotel.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in Mercibynovotel.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Mercibynovotel.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Mercibynovotel.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Mercibynovotel.ro nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Mercibynovotel.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din Mercibynovotel.ro.

Notificari

Orice notificare catre Mercibynovotel.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

10. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

 
 

REZERVA ACUM

Indiferent daca vizitezi orasul Bucuresti in interes de serviciu sau personal, hotelul Novotel iti ofera conditii perfecte pentru un sejur fara griji.